2109400833 6932212991 Λάμπρου Κατσώνη 68 - 70, Καλλιθέα, Αθήνα iliadisdiamantis@gmail.com
 
 
 
 
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
Σχολή Οδηγών Καλλιθέα Αττική - Διπλώματα Οχημάτων Καλλιθέα Αττική

Η σχολή οδηγών μας “ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1989 με την έκδοση διπλωμάτων όλων των κατηγοριών.    

Πρόκειται για μια από τις πιο οργανωμένες σχολές οδηγών στην Καλλιθέα. Το κεντρικό μας γραφείο μας βρίσκεται επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη 70, ενώ το κέντρο θεωρίας επί της οδού Δημοσθένους στην Καλλιθέα.

Πάνω από 20 χρόνια τώρα, οι έμπειροι εκπαιδευτές μας, είναι αφοσιωμένοι στη σωστή εκμάθηση υποψήφιων οδηγών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη θεωρητική κατάρτιση και στη τεχνική της οδήγησης ώστε ο υποψήφιος οδηγός να αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια για να μπορέσει να σταθεί με ασφάλεια στο δρόμο.
 

 


 

ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Το ευχάριστο κλίμα και το όμορφο περιβάλλον, σε συνδυασμό με το ήθος και τις γνώσεις, των έμπειρων εκπαιδευτών μας, κεντρίζει το ενδιαφέρον των πελατών μας, με αποτέλεσμα να μας εμπιστεύονται και εμείς να τους μεταλαμπαδεύουμε τα “μυστικά” της σωστής και ασφαλούς οδήγησης.

Έχοντας στην ιδιοκτησία μας οχήματα για την απόκτηση διπλωμάτων όλων των κατηγοριών, στην σχολή οδηγών μας στην Καλλιθέα Αττικής, αναλαμβάνουμε την έκδοση διπλωμάτων αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών όλων των κατηγοριών, φορτηγών και λεωφορείων έχοντας ως στόχο την δημιουργία νέων ευσυνείδητων οδηγών.
Επίσης, οι κάτοχοι διπλωμάτων οδήγησης μπορούν να επισκεφθούν την σχολή μας για να επεκτείνουν σε άλλες κατηγορίες το δίπλωμά τους, να το ανανεώσουν ή να το αλλάξουν σε νέου τύπου (από τα πράσινα βιβλιαράκια, ή τα τρίπτυχα ροζ, σε τύπου κάρτας) κ.α.

Στόχοι της σχολής οδηγών μας είναι η εκπλήρωση μιας αμφίδρομης επικοινωνίας μαθητή - εκπαιδευτή με σκοπό την ουσιαστική ανάγκη του σήμερα, την οδική ασφάλεια, αλλά και η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

 


 

 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Εκτός από έκδοση διπλωμάτων, η σχολή οδηγων μας και το εξειδικευμένο προσωπικό της, μπορούν να αναλάβουν και όλες τις αυτοκινητιστικές υποθέσεις όπως:
 
  Αναθεωρήσεις
  Αντίγραφα αδειών κυκλοφορίας & αδειών οδήγησης
  Αντίγραφα απώλειας αδειών
  Μεταβιβάσεις όλων των οχημάτων
  Μετατροπές ΕΟΚ
  Καινούριες και ανταλλακτικές πινακίδες
  Άδειες ταξί
  Εκδόσεις και ανανεώσεις καρτών ταχογράφου
  Τρέιλερ
  Διεθνή διπλώματα για χώρες εκτός Ε.Ε.
  Κληρονομικά
  Οριστικές διαγραφές οχημάτων κ.λπ.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

την σχολή οδηγών μας στην Καλλιθέα Αττικής, ώστε να σας γνωρίσουμε ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε σχετική απορία. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και μας χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.